avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telefonie mobila inchis contrar cerintei ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telefonie mobila inchis contrar cerintei clientului

Buna ziua,

La expirarea perioadei contractuale, am cerut prin telefon rezilierea abonamentului si trecerea la un abonament inferior ca valoare pe acelasi numar de telefon, cerere ce mi-a fost confirmata telefonic. La data de 1 Decembrie insa, abonamentul a fost inchis, numarul apare ca inexistent. Am conctactat firma de telefonie mobila in aceeasi zi, mi s-a spus initial ca o cerere de reconectare trebuie facuta in magazin, dar mai apoi mi s-a facut o sesizare prin telefon urmand sa fiu contact in 48 de ore. Lucru care nu s-a intamplat. De atunci i-am contactat de aproximativ 5 ori, de fiecare data numarul de sesizare dat anterior nu exista si in continuare numarul meu de telefon nu este activat. Ce pot face in acest caz? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila de catre o pers juridica didi777 didi777 Buna, Eu in calitate de pers juridica am incheiat un contract cu o companie de telefonie mobila. La expirarea perioadei contractuale mi s-a spus ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Telekom romania refuza sa-mi rezilieze contractul. buna ziua, aflandu-ma la sfarsitul perioadei contractuale cu telekom romania, ... sharpwhite sharpwhite Aflandu-ma la sfarsitul perioadei contractuale cu TELEKOM ROMANIA, cu toate facturile achitate pana in aprilie, 0 datorii la ei, la inceputul lunii martie, fac ... (vezi toată discuția)
Inchidere abonament la o firma de telefonie mobila BhBogdan BhBogdan Buna ziua, Am o problema cu un operator de telefonie mobila [Editat - In forum nu este permisa folosirea numelor persoanelor fizice sau juridice]. Detin un ... (vezi toată discuția)