avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare Taxa Auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare Taxa Auto

Buna Seara,
Tocmai am aflat ca taxa reprezentand timbrul de mediul se poate recupera , dar trebuie recuperata in instanta. Cum se procedeaza si pot sa apelez la un avocat pe acest forum? Am aflat de persoane care s-au chinuit in instanta pentru o taxa de 2000 lei si au reusit , taxa aferenta este de 5200 de lei si sper ca se poate recupera. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 01:05, 4 Decembrie 2014
in mod normal orice taxa injusta asa cum eeste si cea de mediu se combate prin proteste in fata palatului Victoria . In mod natural traiul prost se combate prin devorarea de catre mase a conducatorilor .din ceea ce s-a vazut in campanie noi suntem atit de prosti incit ne scoatem ochii intre noi desi avem acelesi interese ,un trai mai bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru si timbru judiciar sunt fixe? Andrei T Andrei T cererea de somatie de plata adresata instantei trebuie timbrata cu taxa timbru si timbru judiciar. valoarea acestor doua taxe nu este fixa? (39 lei, respectiv ... (vezi toată discuția)
Un jaf de partid Anna2010 Anna2010 E vorba de un simplu jaf - fiindcă nu îi mai dă nimeni cu împrumut, acum PDL jefuieşte pensionarii din pix aşa cum hoţii o fac intrând noaptea peste ei ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)