avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... 100 EURO INREGISTRATI CA FIIND 100 RON (NEATENTIE SAU ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

100 EURO INREGISTRATI CA FIIND 100 RON (NEATENTIE SAU ... ? )

Precizez ca am facut o depunere la ghiseul unei banci de 100 euro. Surpriza a venit cand a trebuit sa confirm pata repectiva,peste 1 luna. Ca moneda era trecut 'ron-ul' ...100ron. (facandu-se paritatea, s-au inregistrat doar 22 de euro in luna respectiva,iar eu eram asediata de intreari incomode)
Ar merira banca respectiva actionata in istanta sub un anumit motiv? Incercare de inselaciune?
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2014
ContSters332880, utilizator
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 02:19, 4 Decembrie 2014
Nu, incadrarea unui fapt la inselaciune presupune indeplinirea mai multor conditii.
Probabil ar trebui sa incercati sa rezolvati pe cale amiabila cu banca. Mai e un aspect. Actiunea de "depunere" presupune ca banii au ajuns intr-un cont. Acesta nu poate disparea fara urme, deci inregistrarea apare si acolo, nu doar in chitanta d-voastra.
Poate fi o neintelegere din partea d-voastra dat fiind ca unele banci au chitante cu rubrici goale pretiparite si s-a creat un decalaj pe formular (la printare)
Cine v-a cerut confirmarea a sustinut ca nu i-au ajuns banii in cont?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- credit pt o terta persoana tarentut tarentut in anul 2008 paronul la care lucram mi-a propus sa ia un credit de 10000 de euro pe numele sotiei mele si ca nu are de gind sa il lase mai mult de citeva luni ... (vezi toată discuția)
Chitanța de depunere/retragere alexandrupetrosan alexandrupetrosan Eu am fost împuternicit de catre mama mea sa am acces la contul firmei sale asta presupune sa retrag bani si sa cer ordine de plata.Ultima oară când am ... (vezi toată discuția)
Cum primesc suport de la banca? vi5an vi5an Buna ziua, Am achizitionat o garsoniera in 2009 cu 60k eur. Creditul este facut in franci elvetieni.De atunci si pana acum a crescut rata pe luna de la 12 ... (vezi toată discuția)