Eu am fost împuternicit de catre mama mea sa am acces la contul firmei sale asta presupune sa retrag bani si sa cer ordine de plata.Ultima oară când am retras bani casierița mi-a emis chitanțâ de depunere si nu de retragere.Am luat banii si mai târziu m-a contactat casierița că a fâcut o greseala cu chitanța de depunere că defapt trebuia să fie chitanță de retragere și că trebuie sa vin sa scriu un formular pentru stornarea acestuia.Zis şi făcut, în timpul acesta nu avea timp să printeze un formular de stornare aşa că l-a scris de mână pe care eu l-am semnat si pe chitanța de depunere nu știu ce a mâzgălit dar m-a pus să scriu că sunt de acord și sa-mi pun semnatura pe acea chitanță.In cele din urmă mi-a emis chitanța de retragere.Eu inițial am avut dubii sa vin dar mama m-a asigurat ca era de bun simț sa vin altminteri dacă nu veneam s-ar fi uitat urât la mine ptr.că nu am ajutat-o să-şi repare greșeala.Mama mea a mai adăugat că nu pot să imputernicesc pe nimeni la rândul meu.E adevărat ca nu pot să imputernicesc pe nimeni la randul meu?De asta mi-e frică mie cel mai mult.As vrea sa primesc o confirmare dacă am procedat cum trebuie.
Ce cauta un asemenea specimen intr-o banca, cum sa faca o asemenea greseala. Daca v-a facut ordin de incasare cum a finalizat operatiunea, nu trebuia sa ia banii de la dvs. si sa-i incaseze. In acest caz a trebuit sa depuna banii de la ea, pentru ca ii iesea lipsa pe casa. Nu avea ce sa storneze, deoarece dvs. nu ati depus, ati retras banii din cont. De unde storna banii? Numai titularul de cont poate imputernici pe cineva. Imputernicitul nu are niciun drept de imputernicire. Ce document ati semnat dvs (ce sria in el), cu ce sa fiti de acord?
Periodic mama ma trimite la banca sa retrag bani de la contul firmei deoarece ea lucreaza cu clienții prin internet iar clientii ii vireaza banii prin cont si in ziua aceea am retras bani(se presupune ca am luat banii propusi) iar casierita in loc sa-mi dea chitanta de retragere mi-a dat chitanta de depunere si mai tarziu m-a sunat sa revin s-o ajut sa-si repare greseala adica s-o storneze.Problema e ca nu-mi dau seama daca am fost inselat sau nu, daca am procedat cum trebuie?
Ce sa fac?
marryy_lm
Daca cineva ma poate lamuri si indruma ce am de facut ii multumesc anticipat. Situatia este urmatoarea: in data de 13 dec am achitat la banca rata la creditul ... (vezi toată discuția)