avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plus marfa fara document
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plus marfa fara document

Buna ziua,

Va rog, imi puteti spune cum se inregistreaza un plus de marfa care nu are factura? E vorba de o achizitie intracomunitara cu factura: toate produsele de pe factura au sosit, dar in plus a mai venit si un produs care nu e trecut pe factura. Se face NIR separat? care este nota contabila pt acest caz?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 14:00, 2 Iunie 2009

Puteti sa va autofacturati cu acel produs in conformitate cu art 155 Cod fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autofacturare smndraghici smndraghici Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoare problema: Am primit marfa din UE, transportatorul fiind furnizor din tara. La receptie am constatat o ... (vezi toată discuția)
Autofacturare MadiTzu MadiTzu Am primit o marfa pe data de 04.02.2011, am intocmit nir, iar in codul fiscal art. 155 scrie ca pana cel mai tarziu in a 15-a zi ale lunii urmatoare trebuie ... (vezi toată discuția)
Declarare in vies achizitie intracomunitara p_orsyka p_orsyka Buna ziua, in cazul in care am o achizitie intracomunitara, si marfa si factura imi ajunge dupa termenul limita de depunere a declaratiilor, iar factura ... (vezi toată discuția)