avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren cu constructie neinscrisa in CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren cu constructie neinscrisa in CF

Buna ziua, dupa cum am mentionat si un subiect as dori sa cum un teren din vecini care se vinde prin executare silita cu executor judecatoresc. din cate am inteles se vinde doar terenul nu si casa ( constructia ) care e pe terenul respectiv. cum se poate asa ceva? terenul va fi al meu dar in casa va putea locui altcineva?

Alte discuții în legătură

Creditorii mi-au spus că au inițiat procedura de executare imobiliară. este posibil acest lucru dacă imobilul nu este întabulat? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua dupa legea noua un imobil care este neintabulat si terenul imobilului are alt propietar.cum se procedeaza dupa legea noua?se poate executa o casa ... (vezi toată discuția)
Executare bunuri imobile achizitionate dupa casatorie aleksutzu aleksutzu In anul 2007 sotia mea (pe atunci necasatorita) a facut un credit de nevoi personale fara giranti sau ipoteca pe 10 ani pe numele ei, pentru sora ei urmand ca ... (vezi toată discuția)
Ececutare silita Marius Contantin Marius Contantin Buna ziua! Am si eu nevoie de toata amabilitatea dvs pentru a obtine niste raspunsuri in urmatoarea situatie: In 2007 am accesat un credit de nevoi personale ... (vezi toată discuția)