avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizare sentinta pensie de intretinere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizare sentinta pensie de intretinere

am o rugaminte am o sentinta pt pensia de intretinerea a fiului meu dar fostul sot a facut recurs cum sa procedez o pot legaliza?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 15:46, 4 Decembrie 2014
Dupa judecarea caii de atac, plătiți o taxa de timbru de 5 lei si mergeți la arhiva.
Din ce citisem pe-aici, pe forum, hotararile ce privesc minorii (pensia de intretinere, dreptul la relatii personale, domiciliul, etc) sunt executorii de la prima instanta.
Cred ca despre asta intreaba dna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - pensie intretinere minor danieladana40 danieladana40 am o rugaminte am o sentinta pt pensia de intretinerea a fiului meu dar fostul sot a facut recurs cum sa procedez (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata anky83a@yahoo.com anky83a@yahoo.com Am revenit din nou cu o intrebare:in urma procesului de reincredintare minor ,eu am castigat procesu iar fostului i sa stabilit in urma procesului sami ... (vezi toată discuția)
Parasire tara mareboys mareboys In urma procesului de divort a fost pronuntata in anul 2006 o sentinta prin care fiica mea imi este incredintata spre crestere si educare. Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)