avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua - pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua - pensie intretinere minor

am o rugaminte am o sentinta pt pensia de intretinerea a fiului meu dar fostul sot a facut recurs cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: danieladana40 , utilizator 12:52, 4 Decembrie 2014
Sentinta este atacabila cu apel.

Hotararea este executorie de drept.

Asadar, chiar daca a fost promovata calea de atac , dumneavoastra puteti pune in executare hotararea judecatoreasca, chiar de la momentul pronuntarii.

deci pot sa merg sa o legalizez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de la pronuntare Poesia74 Poesia74 Buna ziua, Am dat in judecata pe tatal filului meu pentru majorare pensie alimentara in luna aprilie anul curent. Solutionarea dosarului s-a pronuntat pe ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta pensie de intretinere danieladana40 danieladana40 am o rugaminte am o sentinta pt pensia de intretinerea a fiului meu dar fostul sot a facut recurs cum sa procedez o pot legaliza? (vezi toată discuția)
Incredintare minor Luizaalexa Luizaalexa Am o fetita de 2ani si 8 luni si am divortat dar fostul meu sot a luat-o si de 8 luni nu am avut acces la copil.la proces am castigat prin apel incredintarea ... (vezi toată discuția)