avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrator patrimoniu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrator patrimoniu

Buna ziua,sunt administrator patrimoniu studii medii,doresc sa particip la concurs pentru ocuparea unui post de aministrator patrimoniu studii superioare,Sunt licentiat in drept si postuniversitare cu certificat de absolvire pentru ocupatia de economist management.Pot aplica pentru aceasta functie?
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2014
mariuskusters, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariuskusters , utilizator 14:11, 5 Decembrie 2014
Art.250 din Legea 1/2011
Pentru ocuparea funcţiilor didactice auxiliare trebuie îndeplinite următoarele condiţii de studii:
....
l) pentru funcţia de administrator de patrimoniu - îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru funcţia de inginer/subinginer, economist.

Pentru economist trebuie sa aveti studii economice superioare.
Multumesc pentru raspuns,singura sansa este inscrierea la un master profil economic?
In opinia mea, cred ca textul de lege se refera la studii superioare economice si nu la un master.
Totusi, pentru o parere cat mai exacta, va puteti adresa Ministerului Educatiei - Directia General Juridica.
Ultima modificare: Vineri, 5 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii incadrare administrator financiar la scoala mihteo mihteo care sunt conditiile legale pt ocuparea postului de administrator financiar la o scoala gimnaziala? (vezi toată discuția)
Licenta in stiinte administrative este buna pentru incadrarea ca administrator de scoala gimnaziala? nutzica1970 nutzica1970 am absolvit facultatea de stiinte administrative in anul 2010 si in anul 2012 am gasit un post de administrator la o scoala gimnaziala dar am primit negatie la ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs administrator de patrimoniu byzu_68 byzu_68 va rog sa-mi spuneti care este regulamentul de organizare a concursului pentru ocuparea unui post didactic auxiliar?unde in gasesc, mai exact regulamentul de ... (vezi toată discuția)