avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale PROPRIETAR cu cetatenie straina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

PROPRIETAR cu cetatenie straina

Sint cetatean german, de nationalitate romana.Doresc sa cumpar in Bucuresti o garsoniera.Am dreptul legal pentru aceasta?.Daca da, ce obligatii am in plus fata de un cetatean roman?.
Va multumesc anticipat.
I.C.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:01, 4 Decembrie 2014
Aveti dreptul de a cumpara garsoniera si nu aveti alte obligatii decat plata impozitelor dupa achizitionare si a cotelor de intretinere la Asociatia de Proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto costa1964 costa1964 am achizitionat un autoturism SH si dupa ce am trecut verificarile de la RAR ,ANAF, etc. , si am platit inclusiv taxa de mediu am fost anuntat ca masina nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am achizitionat o grsoniera anul trecut in bucuresti, ... DrBalanMihai DrBalanMihai BUNA ZIUA! AM ACHIZITIONAT O GRSONIERA ANUL TRECUT IN BUCURESTI, LIBERA DE TOATE OBLIGATIILE, ACT NOTARIAL SI ACUM TOTI CEI DIN BLOC NE-AM TREZITCU SOMATII DE ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar a omis sa ma informeze cu privire la problemele blocului altaira altaira Am achizitionat in septembrie 2010 o garsoniera in Bucuresti. Inainte de achizitie, am intrebat pe fiul proprietarei, care se ocupa de vanzare pentru ea, daca ... (vezi toată discuția)