am achizitionat un autoturism SH si dupa ce am trecut verificarile de la RAR ,ANAF, etc. , si am platit inclusiv taxa de mediu am fost anuntat ca masina nu este in baza de date ca si furata dar ca cetateanul din Germania si-a declarat actele furate pentru a nu plati impozit si ca eu nu-mi pot inmatricula masina cu toate ca actele sunt in perfecta regula decit provizoriu cu termen nelimitat pina la solutionarea problemei in Germania . Ce este de facut in aceasta situatie deoarece este penibil ca toate autoritatile statului sa-ti incaseze taxe si impozite pe un bun iar dupa ce banii sunt dati sa-ti zica ca nu se poate ??? va multumesc anticipat !
Pentru solutionare aveti 2 variante
1-Fie acceptati solutia inmatricularii provizorii
2-Actionati in instanta ex proprietarul din strinatate-varianta care se poate solutiona intr-un termen neprecizat
o sa merg pe varianta inmatricularii provizori pe termen nelimitat deoarece consider ca sunt cumparator de buna -credinta si nu pot accepta faptul ca STATUL considera o propietate cumparata printr-un document perfect legal de vanzare-cumparare si cu verificare in baza Europeana de ,,autoturisme furate'' in care acesta nu figureaza , doar pentru ca cetateanul german vrea sa-si insele statul la impozit .demersul celalalt am inteles ca-l face cei de la Bucuresti (exprimarea celui de la ghiseu )