avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto

am achizitionat un autoturism SH si dupa ce am trecut verificarile de la RAR ,ANAF, etc. , si am platit inclusiv taxa de mediu am fost anuntat ca masina nu este in baza de date ca si furata dar ca cetateanul din Germania si-a declarat actele furate pentru a nu plati impozit si ca eu nu-mi pot inmatricula masina cu toate ca actele sunt in perfecta regula decit provizoriu cu termen nelimitat pina la solutionarea problemei in Germania . Ce este de facut in aceasta situatie deoarece este penibil ca toate autoritatile statului sa-ti incaseze taxe si impozite pe un bun iar dupa ce banii sunt dati sa-ti zica ca nu se poate ??? va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: costa1964 , utilizator 11:57, 29 Septembrie 2016
Pentru solutionare aveti 2 variante
1-Fie acceptati solutia inmatricularii provizorii
2-Actionati in instanta ex proprietarul din strinatate-varianta care se poate solutiona intr-un termen neprecizat
o sa merg pe varianta inmatricularii provizori pe termen nelimitat deoarece consider ca sunt cumparator de buna -credinta si nu pot accepta faptul ca STATUL considera o propietate cumparata printr-un document perfect legal de vanzare-cumparare si cu verificare in baza Europeana de ,,autoturisme furate'' in care acesta nu figureaza , doar pentru ca cetateanul german vrea sa-si insele statul la impozit .demersul celalalt am inteles ca-l face cei de la Bucuresti (exprimarea celui de la ghiseu )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism sh - probleme inmatriculare costa1964 costa1964 am achizitionat un autoturism SH si dupa ce am trecut verificarile de la RAR ,ANAF, etc. , si am platit inclusiv taxa de mediu am fost anuntat ca masina nu ... (vezi toată discuția)
Am o problema legata cumpararea unei masini Simona1988 Simona1988 Buna ziua.Am cumparat o masina sh, fara numere de niciun fel, mi s-a zis ca nu a fost scos niciun set de nr rosii si ca voi putea scoate primul set fara nicio ... (vezi toată discuția)
Refuzul inmatricularii unui autoturism costa1964 costa1964 am achizitionat un autoturism care a fost inmatriculat provizoriu in Romania pe o perioada de 90 de zile de catre cel de la care am cumparat-o ,dupa ... (vezi toată discuția)