avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism SH - probleme inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism SH - probleme inmatriculare

am achizitionat un autoturism SH si dupa ce am trecut verificarile de la RAR ,ANAF, etc. , si am platit inclusiv taxa de mediu am fost anuntat ca masina nu este in baza de date ca si furata dar ca cetateanul din Germania si-a declarat actele furate pentru a nu plati impozit si ca eu nu-mi pot inmatricula masina cu toate ca actele sunt in perfecta regula decit provizoriu cu termen nelimitat pina la solutionarea problemei in Germania . Ce este de facut in aceasta situatie deoarece este penibil ca toate autoritatile statului sa-ti incaseze taxe si impozite pe un bun iar dupa ce banii sunt dati sa-ti zica ca nu se poate ??? va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto costa1964 costa1964 am achizitionat un autoturism SH si dupa ce am trecut verificarile de la RAR ,ANAF, etc. , si am platit inclusiv taxa de mediu am fost anuntat ca masina nu ... (vezi toată discuția)
Refuzul inmatricularii unui autoturism costa1964 costa1964 am achizitionat un autoturism care a fost inmatriculat provizoriu in Romania pe o perioada de 90 de zile de catre cel de la care am cumparat-o ,dupa ... (vezi toată discuția)
Masina furata ue inmatriculata rar romania prestaserviceinter prestaserviceinter Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie incredibila - in 2008 am inmatriculat in Romania o masina noua cumparata de la un dealer auto din Germania. In 8 ... (vezi toată discuția)