BUNA ZIUA!
AM ACHIZITIONAT O GRSONIERA ANUL TRECUT IN BUCURESTI, LIBERA DE TOATE OBLIGATIILE, ACT NOTARIAL SI ACUM TOTI CEI DIN BLOC NE-AM TREZITCU SOMATII DE LA FIRMA DEZVOLTATOARE CA AM FI DATORI CU PLATI LA UTILITATI. EU AM UN CONRACT VECHI DE VANZARE DE LA DEZVOLTATOR LA FOSTUL PROPRIETAR IN CARE SCRIE CA ,CUMPARATORUL SE OBLIGA CA TIMP DE 3 LUNI SA PLATEASCA TOATE UTILITATILE CATRE DEZVOLTATOR PANA ISI FACE CONTRACTE PROPRII. NU GASESC UN MOTIV PENTRU ACESTE DATORII SI CRED CA FIRMA DEZVOLTATOARE FACE UN ABUZ. PLUS CA MAI AMENINTA SI CU PROCESUL.
CE SFAT IMI DATI? MULTUMESC!
cand ati cumparat garsoniera,vechiul proprietar trebuia sa aduca adeverinta de la asociatie, cum ca acel spatiu nu are datorii catre asociatie
dvs aveti obligatia de a platii utilitatile de la momentul achizitiei(chiar daca nu sunt temporar pe nuymele dvs...ulterior facandu-se trecerea)
dezvoltatorul sa aduca facturi doveditoare privind aceste datorii...de cand sunt ele ca timp?ca inteleg ca e trecut cel putin 1 an
P.S: va rog sa nu mai scrieti cu majuscule...deranjeaza vizual si pare ca va rastiti la cititori
latka
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Sfaturile ar fi, in ordine :
1. Sa nu mai scrieti niciodata cu majuscule, acest lucru inseamna ca "tipati" la cei care va citesc.
2. Sa consultati de urgenta un avocat, care, doar cu documentele pe care le aveti, in fata, poate sa va dea un verdict .
Multumesc! Am fost pe majuscule cu tastatura,scuze daca v-a parut altfel. Nu ma rastesc la nimeni,nu inteleg de ce interpretati asa. Am vazut ca nu sunteti singurul,deci problema e la mine. Eu niciodata nu am fost deranjata vizual de majuscule,chiar m-am bucurat ca vad mai bine.
1-Rugam respectati regulamentul forumului nu postati cu majuscule
2-Daca ati achizitionat garsoniera ,iar vanzatorul a depus adeverinta ca nu exista debite in evidenta,nu aveti motive sa va speriati de somatia dezvoltatorului