avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politist cercetari penale care se antepronunta in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politist cercetari penale care se antepronunta in cazul pe care il are spre cercetare?

Politistul de la cercetrari penale are voie sa se antepronunte in cazul pe care chiar el in cerceteaza ? Mai precis inainte de a face investigatii si cercetari inainte de a se deplasa la fata locului sa constate intr-un dosar penal sa comunice verbal partii vatamate ca este sau nu este fapta penala
Daca acest politist este impartial
Multumim
Nu cred că este vorba despre o antepronunțare, ci mai degrabă despre o încadrare juridică a faptei descrise de petent, persoana vătămată.Însă această încadrare juridică nu este definitivă, ea poate fi schimbată, în funcție de probatoriul existent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp nu se mai poate chema in judecata de catre partea ... snipe1975 snipe1975 Dupa cat timp nu se mai poate chema in judecata de catre partea vatamata un martor care a dat declartatie mincinoasa in fata politistului? (vezi toată discuția)
Dosar penal eu impotriva mea autosesizare a autoritatilor competente aminush aminush Buna ziua, Saptamana trecuta ma aflam la volanul autoutilitarei, proprietatea socrului meu, fiind polei pe carosabil, am pierdut controlul vehiculului, acesta ... (vezi toată discuția)
Accident rutier sau infractiune? sarah1985 sarah1985 Pe fondul unor vechi animozitati, un vecin a lovit cu masina o alta vecina. A coborat din masina pentru a o palmui iar apoi s-a suit din nou la volan si a ... (vezi toată discuția)