avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere ordonanta presedintiala incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere ordonanta presedintiala incredintare minor

am avut custodia copilului minor in cls a 6a pana anul acesta cand, la dorinta mamei si cu acordul copilului, prin hotarare s a stabilit custodia la mama sa. Acum copilul nu mai doreste sa stea cu mama sa si refuza sa mai mearga la scoala, mama se poarta brutal, intre timp s a recasatorit. cum procedez?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 10:43, 6 Decembrie 2014
si mama ce parere are in prezent? e de acord sa se mute copilul inapoi la dvs?
da, e de acord, ma intereseaza daca dureaza in instanta si cat
Atunci luati copilul la dvs si inscrieti-l la scoala, nu prea conteaza ce scrie in hotarare daca parintii sunt de acord sa procedeze altfel.
Puteti deschide actiune in instanta cu care sa fiti amandoi de acord si se termina intr-un termen.
Dar nu trebuie sa asteptati hotararea instantei ca sa luati fata la dvs daca si fata si mama si tata sunt de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea de catre mama a copilelor de la scoala Gabi 72 Gabi 72 Buna ziua sunt divortat din 2011 iar in urma casatoriei a rezultat 2 fetite. Fata cea mare de atunci locuieste cu mine,intre timp mai precis anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Schimbare scoala fara acordul celuilalt parinte- autoritate parinteasca in comun Dumi01 Dumi01 Buna ziua Am un baietel de 9 ani care in urma divortului a ramas la mama DAR avem \\"custodie comuna\\" . Acum mama vrea sa l mute pe copil la alta scoala ... (vezi toată discuția)
Sunt divortata si am custodie comuna cu tatal copilului. acum ... Sofia Mariana Sofia Mariana Sunt divortata si am custodie comuna cu tatal copilului. Acum in vederea faptului ca imi refac viata vreau sa ma mut in alta localitate cu baiatul. Tatal ... (vezi toată discuția)