avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Situatia reala nu corespunde cu cea de CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Situatia reala nu corespunde cu cea de CF

am cumparat un imobil, casa-teren, prin contract autentificat la notar. desi vanzatorul era inscris ca proprietar in CF , la identificarea topo a imobilului, acesta apare inscris in alt CF , deci scriptic am cumparat alt imobil nu cel pe care practic il folosim, si l-au folosit si vanzatorii, antecesorii acestora.. ce este de facut in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 00:56, 6 Decembrie 2014
Cine apare ca proprietar in CF-ul in care se afla in mod real casa?
alte persoane diferite de vanzatori si de antecesorii acestora. cele doua numere topo sunt despartite de o parcela
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2014
mari13, utilizator
Banuiesc ca sunteti din zona Transilvania-Bucovina-Banat-Crisana-Maramures in care exista carti funciare vechi. Teoretic si practic puteti invoca uzucapiunea.
da. dar din cate am inteles e destul de lunga durata acestei proceduri. alte solutii nu ar mai fii?
Eeeeee ... acu' si d-voastra! Daca ar exista vreo solutie mai scurta credeti ca ar mai fi vreunul sa o aleaga pe aia lunga? Vreun masochist poate. Lunga-nelunga partea buna este ca exista o solutie. In Romania e lucru mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa construita pe terenul statului luddivic luddivic Am urmatoarea situatie .Locuiesc la tara si detin o casa care e construita pe terenul statului .Am fost Mi-am scos identificare teren, apoi am fost la un ... (vezi toată discuția)
Fond funciar, paduri urbariale, composesorate, etc Gheorghe Cismas Gheorghe Cismas Hallo, va rog sa ma ajutati sa gasesc definitiile urmatorilor termeni: padure urbariala, comuna politica, composesorat. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Uzucapiune 30 de ani guestro guestro Daca mai inainte de implinirea termenului de prescriptie achizitiva proprietarul instraineaza imobilul, aceasta imprejurare are drept consecinta intreruperea ... (vezi toată discuția)