avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere

Care este modalitatea prin care pot afla care este noul loc de munca al tatalui si care sunt veniturile reale pe care le inregistreaza acesta ?Mentionez ca pensia copilului a fost stabilita 25% din veniturile tatalui.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 6 Decembrie 2014
Apelati la un executor judecatoresc pt a pune in executare hotararea si acesta va afla daca e angajat.
El trimite o suma de bani dar vreau sa stiu care e suma care i se cuvine fiicei mele conform legii.La ultimul loc de munca avea poprire pe salariu pentru pensia copilului.Cu toate ca veniturile sale erau mult mai mari deoarece avea venituri foarte mari din colaborari am fost data in judecata ca nu i s-a calculat pensia copilului corect de catre angajator.Dupa aproape un an de proces si minciuni in tribunal nu i s-a admis cererea.Asa ca a gasit o alta solutie:imi dau demisia si ii trimit copilului lunar cat am eu chef.
Daca si-a dat demisia si nu munceste sau munceste la negru, chiar ca poate sa va trimita cat are chef si executorul n-o sa ii poata face nimic.
Tot e bine ca trimite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare Paula85 Paula85 Buna ziua, Am si eu o mica mare problema cu neplata pensiei alimentare. Tatal fiicei mele nu a platit pensia alimentara pentru cea mica pe o perioada de mai ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere g.corina g.corina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: Fiica mea, a primit de la tatal ei pensie de intretinere, fiind studenta. Acum tatal ... (vezi toată discuția)
Urgent ! (neachitare pensie alimentara + angajare avocat) Cristina_ P Cristina_ P Buna ziua ! Am doua probleme. 1. Doresc sa angajez un avocat pentru un viitor proces legat de recuperare unui imobil situat in zona Dorobanti, o vila ... (vezi toată discuția)