Buna ziua,
Presupun ca acest forum este citit , si monitorizat si de catre avocati , care chiar presteaza meseria Foarte bine . .
Ma intereseaza foarte mult , cum , ce , cu cine , as putea face o contestatie la executare
In principiu eu locuiesc in bucuresti , am avut procesul si m-am judecat la pitesti , pentru un accident rutier ,sentinta fiind Omor din culpa , si parasirea locului accidentulu pentru care am primit o pedeapsa de 8 (opt) ani cu suspendare . . . fara dreptul de a conduce pe aceasta perioada . . .
In prezent lucrez la o Agentie de Recrutari , iar pana de curand lipsa permisului nu a fost o problema , dar de curand fiind promovat , permisul de conducere este o necesitate MAJORA , pe care angajatorul meu nu o poate trece cu vederea foarte mult timp , si mi-a cam dat un ultimatum prietenesc . "poate reusesti sa faci rost de un permis pana in februarie , daca vrei sa ramai pe postul asta si sa avansezi iti trebuie un permis "
Ofiterul de la serviciul de probatiune mi-a explicat ca daca pot demonstra ca munca mea , din care traiesc eu si familia mea este posibila doar prin detinerea unui permis de conducere, Cu o contestatie la executare as avea posibilitatea returnarii dreptului de a conduce , sau macar dreptului de a aplica la un nou permis de conducere. . .
Astept pareri de la avocati , si chiar si cateva "carti de vizita" in cutiuta postala daca se poate ??
Daca considerati posibil si deloc riscanta aceasta treaba, va rog sa imi raspundeti si cu sfaturi si cu idei , si in principiu dupa cum am zis si cu "cartea de vizita" in privat , avand in vedere ca in ianuarie vreau sa fac treaba asta daca se merita
Cel mai recent răspuns:
Patrick_ , utilizator
07:17, 9 Decembrie 2014