avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie nume angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie nume angajat

Buna ziua,

Am un angajat caruia i s-a introdus numele gresit in REVISAL, iar greseala a fost sesizata de-abia acum, la doi ani dupa inscrierea initiala. Pot sa fac corectia in acest moment si sa o si transmit?
Ultima modificare: Vineri, 5 Decembrie 2014
ContSters31759, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters31759 , utilizator 14:06, 5 Decembrie 2014
Da, faceti corectia si o transmiteti in REVISAL acum.

Art.4 alin.3 din HG 500/2011 : Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.
Ultima modificare: Vineri, 5 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare in revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am operat gresit in revisal data angajarii unui salariat - si anume : in loc de 07.08. am pus 08.07. Am si transmis revisalul in 06.08 .... Cum ... (vezi toată discuția)
Revisal minodora05 minodora05 Buna ziua. Am si eu o problema: am operat gresit un act aditional in Revisal, am schimbat data de inceput a contractului de munca, desi nu trebuia. Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Revisal lulusca lulusca Salariatii care au Contract de munca din anul 1994 si 2007 cum trebuie sa apara in revisal 2011 la rubrica data contract (anterior inceperii activitatii) ... (vezi toată discuția)