avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca perioada nedeterminata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca perioada nedeterminata

buna seara. dupa terminarea cic pana la 2 ani mi-am reinceput activitatea in aceleasi conditii(cim perioada nedeterminata, aceeasi functie).la 4 luni dupa revenire am fost mutata pe alta functie in locul unei angajate care e in cic.
intrebarea este:ce se poate intampla la revenirea din cic a persoanei pe care o inlocuiesc contractul meu fiind pe perioada nedeterminata?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:34, 6 Decembrie 2014
Probabil veti fi mutata pe vechiul post, pentru ca persoanei care va va inlocui i se va intocmi cim pe perioada determinata.
@ andreeamarian

Se poate dispune si concedierea dvs .

Ati semnat vreun act aditional la c.i.m. cand ati fost mutata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Mimi 2017 Mimi 2017 O persoana a fost angajata cu cim perioada determinata pana la revenirea in activitate a unei alte persoane aflate in cic, angajata la randul ei cu cim ... (vezi toată discuția)
Modificarea temporara a felului muncii keymc keymc Daca si angajatorul si angajatul sunt de acord ca pentru o perioada determinata angajatul sa indeplineasca o alta functie de executie decat cea specificata ... (vezi toată discuția)