avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare firma

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca pot sa suspend activitatea unei firme daca nu sunt platite toate taxele catre stat. pot sa le platesc dupa ce o suspend
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2009
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:29, 2 Iunie 2009
Suspendarea activitatii inei societati se face la Oficiul Registrului Comertului. Atentie , daca aveti angajati nu puteti suspenda activitatea.trebuie sa depuneti si dec 010 cu privire la modificarile aferente. Cat despre plati , acestea se fac la fisc .Doar ca Dmv nu operati in contabilitate.
Eu zic ca puteti.
Mult succes ,
Suspendarea activitatii nu tine de plata taxelor si impozitelor la zi. Ea reprezinta doar o decizie a asociatilor /administratilor care intrerupe dpdv juridic activitatea societatii pe o durata de 3 ani consecutiv(daca se doreste acest lucru), cu implicatii privind si in domeniul financiar contabil.
Mergeti la ORC si suspendati linistita activitatea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Sc suspendata ptr 3 ani trecerea auto de pe firma pe pf gabrielaturism gabrielaturism sc este suspendata pentru 3 ani, sc cu 2 actionari sot si sotie, auto inregistrata pe societate, firma nu are datorii, si vrem sa scoatem din firma si sa o ... (vezi toată discuția)