avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare gard construit fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare gard construit fara autorizatie

Buna ziua,

Am un gard construit in anul 2004 fara autorizatie de construire pe care doresc sa-l intabulez in CF.

Din ce am inteles, trebuie sa platesc amenda de 1.000 lei pentru ca ulterior sa depun actele pentru eliberarea autorizatiei de construire.

Exista cumva o alta modalitate de a intabula acest gard, fara a fi necesar sa mai platesc amenda, eventual fara a mai fi necesara autorizatia de construire?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 20:37, 6 Decembrie 2014
Introduci o actiune in constatare a dreptului de proprietate asupra gardului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa ioannna ioannna Buna ziua , va rog sa ma ajutati inurmatoarea problema : pe terenul dobandit de sotul meu inainte de casatorie , am construit o casa impreuna cu acesta iar ... (vezi toată discuția)
Am construit fara autorizatie 2 camere si o sala.cum intru in legalitate? titina12 titina12 am achizitionat un teren la marginea orasului si fiindu-mi necesara mutarea urgenta, am si inceput lucrarile de constructie a 2 camere si sala pana la ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)