Este vorba de un proces de divort care a avut loc .Va rog sa imi spuneti cum se calculeaza termenul in care pot face apel pentru cereri auxiliare .Hotararea a fost deja publicata pe sit-ul judecatoriei dar nu a fost inca redactata .Termenul de 30 zile curge din momentul primirii instintarii la adresa pe care am indicat-o si dupa ce semnez de primire ,sau din momentul publicarii oficiale ?
Va multumesc!As vrea sa mai intreb :in hotararea de divort , inceperea platii alimentare este stabilita de la darea hotararii , insa in ncc scrie ca se plateste de la introducerii actiunii de divort .Pot sa fac in apel si aceasta sesizare?
Buna ziua ! As vrea sa va mai intreb : la calculul pensiei alimentare ca procent din salariul net , intra si bonurile de masa , primele si banii acordati pentru copii de sarbatori ? Va multumesc !
Recurs la apel
ContSters280223
am avut un proces,inceput din 2012,ptr iesire din indiviziune,in iunie sa terminat,am facut apel atat eu cat si paratii,mie mi-a fost respins ca nefondat,lipsa ... (vezi toată discuția)