avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare fara semnatura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare fara semnatura

daca intampinarea depusa de catre reclamat nu este semnata, pot cere decaderea din drepturi a reclamantului ?
Cel mai recent răspuns: fraua , utilizator 20:09, 6 Decembrie 2014
Nu. Lipsa semnaturii se poate complini in tot cursul judecatii. Instanta poate dispune ca aceasta lipsa sa fie complinita chiar in sedinta, daca partea este prezenta, sau la prima zi de infatisare urmatoare datei cand s-a invocat.
s-a ajuns la apel. Pot folosi acest lucru ca viciu de procedura ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare nesemnata antonio123 antonio123 1.DACA o intampinare nu este semnata si stampilata de parat este lovita de nulitate. 2.JUDECATORUL a dat termen peste 30 zile sa se semneze si stampileze ... (vezi toată discuția)
Intampinare mig2005 mig2005 Sotul meu a depus cererea de divort prin accordul partilor, cerere pe care eu nu am semnat-o din cauza ca nu am fost de accord cu unele puncte ce apareau in ... (vezi toată discuția)
Lipsa semnatura cerere de chemare in judecata madalina15 madalina15 buna seara! am si eu o problema: am redactat un recurs pe care l-am trimis la tribunalul iasi, eu fiind din alt judet si am uitat sa semnez recursul, iar ... (vezi toată discuția)