avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Obtinerea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Obtinerea permisului

In cazul in care o persoana are cazier judiciar,condamata penal la 3 ani cu suspendare pentru talharie poate sa obtina permisul pentru profesionisti? care ar fi restrictiile?
Cel mai recent răspuns: Trusca Andreea , Avocat 14:22, 8 Decembrie 2014
Pentru a va putea raspunde la aceasta intrebare, ar trebui sa am sentinta de condamnare pentru a vedea daca sunt anumite restrictii in ceea ce va priveste! O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere suspendat ContSters307758 ContSters307758 Buna ziua, Unei persoane i s-a suspendat permisul deoarece a fost prins cu alcoolemie de 0.69 in aerul respirat. I s-a intocmit dosar penal in urma analizelor ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar CetateanStrain CetateanStrain In 2004 s-a pronuntat sentinta definitiva prin care am fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare si termenul de incercare de 4 ani. Am incalcat legea ... (vezi toată discuția)
Ștergerea unor infracțiuni din cazier Dan7912 Dan7912 In situația in care se dispune anularea permisului de conducere pt. conducerea autoturismului sub influența alcoolului, fapta respectiva va apărea pentru ... (vezi toată discuția)