avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen pentru permis CE cu B suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen pentru permis CE cu B suspendat

Buna seara am o intrebare o am permisul B suspendat 4 luni(ptr.nepredare la termen) si as vrea sa profit de iarna sa obtin categoria CE.Oare am dreptul cu permis B suspendat?

Alte discuții în legătură

Condusul pe drumurile publice a unui mopedauto stefalex15 stefalex15 Buna seara,in urma suspendarii permisului de conducere categoria B pe o perioada de 90 de zile m-am gandit ca in acest timp mai am o varianta de a ma deplasa ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat + noua cadegorie alexkox35 alexkox35 Am si eu o nelamurire,problema sta in felul urmator : Am fost prins cu circa 3 ani in urma conducand un autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am permisul suspendat pentru viteza de 105 km/h ,va ... violyd violyd buna ziua am permisul suspendat pentru viteza de 105 km/h ,va rog sa-mi transmiteti daca am dreptul sa dau examen la 30 zile mentionez ca am 18 ani si am ... (vezi toată discuția)