avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale terenuri si cladiri ale unei societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

terenuri si cladiri ale unei societati

buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine intr.o problema. trebuie sa aflu si eu pentru o soc comerciala cate imobile si cate terenuri are insa nu stiu unde sa ma duc sa mi se elibereze acest document. va rog sa.mi spuneti si mie institutia la care trebuie sa ma adresez si ce imi trebuie pt acest lucru.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 20:59, 2 Iunie 2009
Puteti sa va adresati la Primaria de care apartine societatea . Daca sunt inregistrate imobile pe societatea respectiva aceasta are si obligatia platii acestora , Primaria fiind institutia care percepe astfel de impozite.
Rectific, societatea are obligatia platii impozitelor pentru imobilele detinute, plati care se efectueaza la Primaria locala.
:offtopic: Va rog sa folositi functia de editare a mesajelor pentru a corecta, postarea mesajelor consecutive este interzisa de regulament. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere carte munca nuta_150 nuta_150 daca firma la care am lucrat a pierdut cartea de munca, dand vina pe ITM, ce pot face pentru a recupera macar copie a cartii de munca? (vezi toată discuția)
OrdonanÞa guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitãþii de soluþionare a petiþiilor nefis nefis buna ziua.va rog daca m-i se poate da o informatie.daca la o societate respectiv SRL soseste o petitie gresit indreptata sunt obligat sa o redirectionez?cu ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul la impozit minim /2010 ? doina-marieta doina-marieta buna ziua , am o societate infiintata in 2009 , cu activitate pe doua luni , pentru anul trecut am platit 3 % .As dori sa intreb , in care transa ma ... (vezi toată discuția)