avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu incredintare minor la mama intre cetatean cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu incredintare minor la mama intre cetatean cu dubla cetatenie araba si romana

casatoria sa incheiat acum 3ani in iordania intre ceetatean arab roman si cetateana romanca,a rezultat un minor de 3ani dar sotii sau despartit ea ramanand in tara romania cu copilul.el a intentat proces pt divort din culpa exclusiva a ei si vrea doar ore de vizita pt copil f dese, si ofera pensie minima pt copil,ce sanse are ea
Cel mai recent răspuns: alexuta32 , utilizator 21:00, 9 Decembrie 2014
sanse la ce?
sanse sa obtina divortul aici si sa obtina custodia copilului exclusiva...de mentionat ca este de un an in tara ea si el nu a ajutat cu nimic la cresterea copilului
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2014
alexuta32, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi in divortul de un cetatean egiptean maria_toma maria_toma Buna ziua ! Sunt o cetateana romana si planuiesc sa ma casatoresc in curand cu un cetatean egiptean musulman, in Romania. Am dori sa traim apoi fie in ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie exclusivă Florentina2019 Florentina2019 Buna ziua ,am si eu o problemă sper sa ma puteți ajuta. In 2010 m am casatorit in Italia cu un cetățean italian ,in 2017 am ramas însărcinată si ne am ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor italian carm3n45 carm3n45 Buna ziua! Sunt casatorita ....dar despartita in fapt,cu un cetatean italian si am un copil de 12 anisori , nascut in italia ( pasaport italian expirat in ... (vezi toată discuția)