avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Relatii sexuale cu o minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Relatii sexuale cu o minora

am 29 de ani si prietena mea are 16 ani jumatate si am avut relati sexuale ea o fost de acort acum o aflat mama ei si ma aneninta ca se duce la politie. ce poti pati? ma poate baga in puscarie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:23, 7 Decembrie 2014
Din ceea ce relatati nu par sa existe probleme.
Depinde insa si ce se intampla in ancheta judiciara.
Aveti dreptulnde a merge insotit de avocat daca credeti nu nu va veti descurca singur la audiere.
Daca minora minte pot aparea probleme neprevazute si sa fiti luat prin surprindere si sa se exercite presiuni sau consemnari care sa schimbe datele problemei.
Politistul scrie el declaratia si acest lucru poate conta enorm...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act sexual cu un minor Bogdanpa Bogdanpa Buna ziua,am avut si eu o relatie cu o minora acum ceva timp,nu am intretinut relatii intime.Ea avea 15 ani si zilele trecute am primit o citatie drept martor ... (vezi toată discuția)
Ce se intimpla daca fata are 17 ani si e insarcinata si baiatul 23 ... Diana cretu Diana cretu Eu am 17 ani si baiatul 23 ani ...avem relati impreuna mai mult de 2 ani ....intrun final neam dorit un copil enorm de mult ambi ....pana la urma am ramas ... (vezi toată discuția)
Avocatul poate asista la testul poligraf? MariusSTEAUA MariusSTEAUA Buna ziua,la testul poligraf poate participa si avocatul meu?am inteles ca testul nu este obligatoriu nu?problema este ca nici nu vreau sa-l refuz dar imi ... (vezi toată discuția)