avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Act sexual cu un minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Act sexual cu un minor

Buna ziua,am avut si eu o relatie cu o minora acum ceva timp,nu am intretinut relatii intime.Ea avea 15 ani si zilele trecute am primit o citatie drept martor la un act sexual cu un minor.Am sunat la acel comisar de poklitie si mi,a zis sa ma prezint la sectie pentru a vorbi de fosta mea prietena. Ce sa inteleg din asta? Cum trebuie sa procedez in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:50, 28 Mai 2016
Trebuie sa intelegeti ca ati fost citat ca martor si nu ca suspect, daca asa este mentionat in citatie.

Va prezentati la politie "pentru a vorbi de fosta prietena" insotit (recomandare) de un avocat.

Doar dvs. puteti cunoaste cel mai bine ce au vrut sa precizeze in citatie prin "martor la un act sexual cu un minor".

Eu m.am desp de aceasta pentru ca s.a culcat cu un alt baiat si aceasta fata era pe interes si ne.am despartit cu scandal si a zis ca va depune o plangere la politie pentru un presupus act sexual.asta e problema cea mai mare!
Mergeți cu avocat ca sa nu aveți probleme cu libertatea.
Este destul de complex cazul și dacă nu va apărați bine de la început o puteți încurcă dacă va cheamă ca martor și apoi deveniți acuzat.
Asa se procedeaza acum, daca se doreste audierea dvs si nu s-a dispus inceperea UP in personam, va citeaza initial in calitate de martor desi sunteti indicat ca faptuitor in plangere.
Pentru ce se incurca persoanele majore cu cele minore nu am sa inteleg niciodata. Fructul oprit vor spune unii. Sunt de parere ca nu sunteti chiar nestiutor din moment ce copila va mentioneaza ca martor. Chiar dvs. declarati ca ati avut o relatie cu o minora, deci ce concluzie sa tragem, ca v-ati uitat la ea ca la o icoana? Invatatura de minte pentru ca pe viitor persoanele majore sa isi vada de treaba lor si sa nu se mai incurce cu copilite de 15 ani nici macar pentru relatii platonice. Credeti ca daca au o varsta frageda nu le umbla mintea, dar uneori sunt mai viclene dacat par. Urmati sfatul de a va duce la politie insotit de un avocat ca altfel relatiile intime cu o minora se pedepsesc prin lege daca nu stiati acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii sexuale cu o minora oricenume oricenume am 29 de ani si prietena mea are 16 ani jumatate si am avut relati sexuale ea o fost de acort acum o aflat mama ei si ma aneninta ca se duce la politie. ce ... (vezi toată discuția)
Divulgarea unei relaþii .solicitare daune morale. xander1616 xander1616 BUNA ALL. Un prieten de al meu are o problema cu o fata sa culcat cu ea la el acasa si au intretinut relati sexuale precizez ca asta sa intamplat acum 7 luni ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)