Buna seara , in vara anului 2013 am luat o amenda rutiera , am depus contestatie si in iunie 2014 am primit o comunicare in care scria sa depun inscrisurile doveditoare etc ,,,,,, ,am facut tot ce a trebuit si acum cateva zile am primit alta comunicare in care se afla si ..... de la Politie cum si in ce fel sa intamplat si in care scrie sa ma prezint cand o sa se judece cu actele in original , in contestatie imi zice sa depun inscrisurile doveditoare pt fiecare parte . Trebuie sa depun din nou inscrisurile doveditoare daca le am mai depus si acum 5 luni? Eu pe contestatie am scris ca sa se judece in lipsa mea, cum aflu cand o sa fie termenul de judecata ? Multumesc!!
Spuneati ca ati primit citație cu termen. Daca ati depus toate actele de care înțelegeti sa va folosiți ca probatoriu, nu trebuie sa mai depuneți aceleași inscrisuri. Daca aveti nr de dosar, verificați pe portalul instantelor de judecata.
In comunicarea adresata dvs de catre instanta de judecata este precizat numarul dosarului
Daca doriti sa aflati date despre stadiu solutionare dosar,intrati pe site-ul instantei
Depuneti din nou înscrisurile sau precizati ca le-ati depus odata cu cererea. Poate ca le-ati depus doar intr-un singur exemplar, ori in cazul dvs ar fi trebuit sa le depuneti si ptr comunicarea catre intimata.