avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie constructie

Buna seara.Primesc autorizatie de constructie pentru casa daca detin numai un contract de cumparare pentru respectivul teren? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:40, 7 Decembrie 2014
desigur daca toate actele de proprietate ale terenului sunt valabile, actul incheiat in forma autentica. vorbim strict de o constructie pe care dvs ar urma s-o edificati, da?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa fara autorizatie Silvia2011 Silvia2011 In 2008 am cumparat cu ante contract o casa cu teren de la 2 familii(terenul era impartit in cote de 1/2 si in indiviziune intre aceste 2 familii).Inainte ... (vezi toată discuția)
Antecontract si contract de vanzare-cumparare sannek sannek Buna ziua. Va cer si eu ajutorul in urmatoarea problema, sper sa ma pot face inteles si sper ca am postat in sectiunea corespunzatoare de pe forum: In ... (vezi toată discuția)
Suntem necăsătoriți și vrem să construim o casă. cum putem figura amândoi ca proprietari? Lavynya21 Lavynya21 Buna! Eu si iubitul meu vrem sa ne construim o casa pe un teren pe care iubitul meu l-a primit de la primarie,deci este pe numele lui. Amandoi vom munci si vom ... (vezi toată discuția)