avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

munca in strainatate

buna ziua.sunt despartita de sotul meu fara acte, am un copil de 6 luni care sta cu mine si cu mama mea si as vrea sa plec din tara sa muncesc 3 luni iar copilul sa ramana in grija mamei mele.se poate ca tatal copilului sa ia fetita de;la mama mea?poate sa-mi faca vreun rau in legatura cu faptul ca am plecat sa muncesc?va multumesc
Cel mai recent răspuns: atomica_8700 , utilizator 18:52, 2 Iunie 2009
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa parasesc tara dupa divort fara copil? ContSters222304 ContSters222304 buna tuturor.de curand m-am despartit de sotul meu si urmeaza un divort.fetita noastra o sa ramana la mine asa ne-am inteles amandoi.eu primavara am contract ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma. probleme cu fetita. Aureliaserban Aureliaserban Buna ziua.am o fica ce e despartita de aprox 4ani si divortata ,de 2ani,are o fetita icredintata ei prin intelegere acum are aproape 8 ani. pina nu sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, divort cu minor Anerol11 Anerol11 Sunt căsătorită de 3 ani și am o fetita de un an și noua luni. Eu și soțul deși ne-am iubit am ajuns sa nu se mai înțelegem deloc și sa ne certam ... (vezi toată discuția)