avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozitare PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozitare PFA

Buna seara,

Un PFA care presteaza servicii in domeniul IT (activitati de realizare a soft-ului la comanda) in momentul infiintarii poate sa urmeze regulile de aplicare a sistemului de impunere pe veniturile microîntreprinderii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:11, 7 Decembrie 2014
Nu. Pfa aplica un sistem de contabilitate in partida simpla si ca impozit pe venit-cheltuieli16% iar srl microintreprindere aplica contabilitatea in partida dubla si impozitul de 3% pe cifra de afaceri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de pfa / ii essteffan essteffan Buna seara. Ma intereseaza sa deschid un PFA sau un II sau chiar un SRL si am urmatoarele intrebari: - In cazul PFA / II deducerile sa zicem pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa probleme cu codul caen kazimir2048 kazimir2048 Buna ziua.Am sa va expun problema mea si sper din tot sufletul sa ma puteti ajuta In urma cu patru ani am avut deschis un PFA cu codul 6201-activitati de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit sau pe profit ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL care produce soft la comanda. Firma, va fi foarte mica la inceput, cel putin, cu o cifra de afaceri nu prea mare nici ... (vezi toată discuția)