avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj partial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj partial

Sotul meu detine in coproprietate cu fosta lui nevasta un apartament de 2 camere in Bucuresti si un teren de 500mp in Bragadiru. Ei au divortat in urma cu 5 ani, dar nu au facut partaj. Pamantul a fost cumparat prin credit bancar, iar ratele au fost platite integral de sotul meu, o parte inainte de divort si o parte dupa divortul de fosta nevasta. Fosta nevasta nu are pretentii asupra acestui teren. Ce act ar trebui facut pentru ca terenul sa treaca integral in proprietatea sotului meu, iar apartamentul sa ramana coproprietate intre el si fosta nevasta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:02, 8 Decembrie 2014
Puteti face partajul terenului la notar sau in instanta prin acord de mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire bunuri la divort nirolf75 nirolf75 Buna ziua, Am impreuna cu sotia un apartament de 2 camere luat cu credit imobiliar pe o perioada de 33 ani ( au trecut deabia 4 ani ). In cateva saptamani ... (vezi toată discuția)
Subiect: divort amiabil; solutie impartire bunuri in coproprietate? miha_radu miha_radu Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema: eu si sotul meu, cu care sunt casatorita de 5 ani, dorim sa divortam pe cale amiabila din ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil; solutie impartire bunuri in coproprietate? miha_radu miha_radu Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema: eu si sotul meu, cu care sunt casatorita de 5 ani, dorim sa divortam pe cale amiabila din ... (vezi toată discuția)