avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Radiere voluntara cu salariata in CCC
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Radiere voluntara cu salariata in CCC

Buna ziua! La sfarsitul anului as vrea sa-mi inchid firma prin radiere voluntara, numai ca am o salariata care este in concediu de crestere copil pana in 2016. In acest caz as mai putea sa-mi inchid societatea? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SILVIA HORVATH , Contabil 11:53, 8 Decembrie 2014
Radirea voluntară nu are nici o legătură cu statutul salariatei aflate în îndemnizație crestere copil până în anul 2016. Plata ICC se realizează prin AJPIS, independent de existența sau inexistența firmei dumneavoastră;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb firma? Amem Amem Buna ziua am o intreprindere individuala de circa doi ani dar am ramas insarcinata si as vrea sa iau si indemnizatia de crestere a copilului daca e posibil si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil kimonloghi kimonloghi Buna ziua, daca am plecat de la vechiul loc de munca pe 4 ianuarie 2016, adica am incheiat contractul de munca) si am inceput la noul loc de munca cu 29 ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere de copil r4dukan_18 r4dukan_18 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu o informatie in legatura cu concediu de crestere de copil? Detin o interprindere individuala activa din anul 2016,pe care o ... (vezi toată discuția)