avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masuri cand mass media publica informatii gresite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masuri cand mass media publica informatii gresite

Buna ziua!

Saptamana trecuta a avut loc o tragedie in familia mea. In ziare si la stiri a fost prezentata situatia. Cu exceptia catorva ziare locale, altele si cei de la stiri au scos informatii total gresite. Am intrebat si la politie , nu au declarat asa ceva . Nu ma deranjeaza ca au publicat , dar nu inteleg de unde au scos acele aberatii + date gresite cum ar fi ca ai mei s-au recasatorit , mutat , etc.
Cel mai tare ma cert cu cei de la Pro TV . Mi-au trimis un mesaj pompos cu pareri de rau , dar nu vor sa imi spuna de unde au sursele. Nu imi mai raspund. Este ceva ce as putea face ? Macar sa ii fac sa isi ceara scuze. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 10:58, 10 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc ! Le-am spus si mi-au spus ca daca doresc sa declar ceva oficial lor , daca nu , nu imi pot spune sursele . Si nu imi mai raspund . Intrebarea mea este daca am vreo sansa impotriva lor , daca voi castiga ceva din asta , sau ma lupt degeaba . Raul l-au facut deja , dar nu inteleg cum pot scoate asemenea aberatii fara nicio legatura.
~ Conținut șters la cerere ~
Exact asa isi agata ascultatorii aceste posturi - prin multe mizerii aruncate si inventate pe loc. Va trebuie un avocat bun care sa studieze datele si apoi sa va comunice ce posibilitati aveti, dar numai pe datele concrete. Cautati pe net sau chiar aici daca este cineva dispus sa va ajute.
Vorbiți cu un avocat căruia să-i prezentați toate detaliile în concret.
În mod normal ați putea să obțineți o condamnare a postului respectiv în instanță, sau să obțineți despăgubiri consitente de la acel post dacă nu vrea să ajungă la proces.

Îmi pare rău de ceea ce vi s-a întâmplat, dar cred că ar fi cazul să se înceapă și astfel de acțiuni în justiție împotriva acestor încălcări abuzive ale vieții private de către unele trusturi de presă.

Alte discuții în legătură

Calomnie in presa joe17 joe17 As dori daca se poate sa ma ajutati intr-o problema. Pe un post de televiziune a fost difuzata o stire in leg cu unitatea in care lucrez, stire nu tocmai ... (vezi toată discuția)
Un post national de televiziune difuzeaza un reportaj trunchiat Lulica Lulica Buna seara Am foarte mare nevoie de indrumarile si de sfaturile dvs. Pe scurt: un post national de televiziune da la stirile de seara un reportaj in care o ... (vezi toată discuția)
Ce raspundere am daca am distribuit un articol al unui cotidian intr-un grup de facebook si o pagina de facebook al caror administrator sunt? Laurentiu9 Laurentiu9 Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt administratorul unui grup de facebook de peste 8000 de persoane in care postez aproape zilnic stirile ... (vezi toată discuția)