avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune in trafic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune in trafic

am fost agresat in trafic de un individ,am depus plangere la politie iar politistul a facut dosarul cu autor necunoscut in conditiile in care am fost la politie odata cu agresorul si am adus si am lasat politistului respectiv inclusiv probe video.Cum poate fi sanctionat politistul respectiv si agresorul?
Cel mai recent răspuns: paulivan , utilizator 14:26, 8 Decembrie 2014
Puteti formula plangere impotriva masurilor si actelor de urmarire penala.
se poate depune plangerea direct la parchet?
e normal ca politistul sa faca dosarul cu autor necunoscut in conditiile in care stia exact cine este agresorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva politiei? Hotice Hotice Buna ziua, In urma cu aproximativ 3 luni am fost agresat intr-un club de catre o persoana necunoscuta (am avut ghinionul sa ma aflu in locul nepotrivit la ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt calificat oeview oeview Buna ziua, In data de 01 ian 2013, Am fost agresat de un individ care sustine ca este politist. Am primit doi pumni in zona fetei, pus pe burta si ... (vezi toată discuția)
Agresiune, nevinovat, ajutor naurel naurel Buna ziua, Am urmatoarea problema: in luna februarie anul curent ma aflam cu un coleg la un fast-food unde cand am iesit afara am fost atacati de un individ! ... (vezi toată discuția)