buna ziua!
va rog sa ma indrumati in etapele legale care trebuie facute catre departamentele administrativ teritoriale si nu numai ale statului in vederea intrari in posesie a titlului de proprietate,avand ca dovada a terenului agricol numai adeverintele eliberate de primaria unde este arondat terenul.se poate comasa terenul in functie de categ ?
sunt 9 ha de teren agricol.ele sunt lucrate dar la momentul actual sunt dispersate in functie de categ de teren .
oameni isi iau anumite suprafete(considerate foste locatii de proprietate ,din mosi-stramosi)pe care le lucreaza fara a avea titlu de proprietate,
Titlul de proprietate se elibereaza de catre comisia locala - respectiv primaria ce are U.A.T.
Inscrierea parcelelor in titlul de proprietate se face in baza procesului verbal de punere in posesie dupa categoria de folosinta, tarla, parcela si locatie - intravilan sau extravilan. Nimeni nu va poate comasa intreaga suprafata intr-un singur lot. .
Titlu de proprietate
apeiron2
Exista vreo lege sau metotologie de intocmirea titluilui de proprietate, pentru ca am o problema . Mi s-a inscris in titlu la suprafete intravilane, suprafete ... (vezi toată discuția)
Registru agricol
jorrdy
Caz concret: În registrul agricol, la pagina alocată bunicului meu sunt detaliate suprafețele de teren pe care le-a avut în proprietate (locație, ... (vezi toată discuția)