avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

buna ziua!
va rog sa ma indrumati in etapele legale care trebuie facute catre departamentele administrativ teritoriale si nu numai ale statului in vederea intrari in posesie a titlului de proprietate,avand ca dovada a terenului agricol numai adeverintele eliberate de primaria unde este arondat terenul.se poate comasa terenul in functie de categ ?
sunt 9 ha de teren agricol.ele sunt lucrate dar la momentul actual sunt dispersate in functie de categ de teren .
oameni isi iau anumite suprafete(considerate foste locatii de proprietate ,din mosi-stramosi)pe care le lucreaza fara a avea titlu de proprietate,

multumesc!

Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 17:47, 8 Decembrie 2014
Titlul de proprietate se elibereaza de catre comisia locala - respectiv primaria ce are U.A.T.
Inscrierea parcelelor in titlul de proprietate se face in baza procesului verbal de punere in posesie dupa categoria de folosinta, tarla, parcela si locatie - intravilan sau extravilan. Nimeni nu va poate comasa intreaga suprafata intr-un singur lot. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate apeiron2 apeiron2 Exista vreo lege sau metotologie de intocmirea titluilui de proprietate, pentru ca am o problema . Mi s-a inscris in titlu la suprafete intravilane, suprafete ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate apeiron2 apeiron2 va rog sa-mi raspunda cineva daca la intocmirea titlului de proprietate la rubrica intravila se mentioneaza unitatea de masura tarla s-au doar parcela. (vezi toată discuția)
Registru agricol jorrdy jorrdy Caz concret: În registrul agricol, la pagina alocată bunicului meu sunt detaliate suprafețele de teren pe care le-a avut în proprietate (locație, ... (vezi toată discuția)