avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen de judecata

Buna seara , am facut o contestatie la o amenda rutiera si am mentionat sa se judece in lipsa mea . Mai primesc citatie acasa cand o sa fie termenul de judecata ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 19:25, 8 Decembrie 2014
Citatie veti primi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda rovinieta masina radiata orientul orientul am vandut o masina la data de 10.03.2011, am contractul de vanzare cumparare, iar azi, 02.04.2012 mi-a venit prin posta o amenda pt lipsa rovinietei. ei zic ca ... (vezi toată discuția)
Politia rutiera a trimis cererea mea in instanta, cum pot sa-mi recuperez permisul? benga112 benga112 #-o#-o#-o Pe data de: 24.03.2012 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile. si o amenda de 120 lei. Pentru depasirea interzisa. Pe data ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rutiera florinn86 florinn86 Buna seara , in vara anului 2013 am luat o amenda rutiera , am depus contestatie si in iunie 2014 am primit o comunicare in care scria sa depun inscrisurile ... (vezi toată discuția)