avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat in Germania

mi sa retinut permisul de conducere pe teritoriul german pentru 15 zile.vreau sa stiu daca apare in Romania ca il am suspendat?
Cel mai recent răspuns: nicusor1 , utilizator 21:01, 8 Decembrie 2014
Procedurile la nivel european prevad ca cei care dispun masura retinerii per­misului intr-un stat sa comunice masura si autoritatilor din statul soferului sanctionat. Ast­fel, dupa ce este ridicat permisul intr-un stat european, Germania in speta, permisul este inaintat prin intermediul ambasadei catre Directia Politiei Rutiere din IGPR. De aici, permisul este trimis in localitatea in care domiciliaza conducatorul auto respectiv.
La expirarea pedepsei iti vei ridica permisul de la IPJ din localitatea ta.
problema este ca mi la luat pentru alcool.in arerul respirabil am avut 0,54 si mam dus la analize si nu miau dat raspunsul .miau spus ca peste 15 zile vine raspunsul di ca daca nu depasesc de 1,6 mil trimit acasa..eu plec miercuri in tara si vreau sa stiu daca tot timpul asta mia pare ca este suspendat.pina imi vine rezultatul de la singe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor- suspendare permis in germania tony99 tony99 Buna seara, am o problema urgenta legata de suspendarea permisului de conducere in Germania. Situatia (pe scurt) este in felul urmator: In decembrie 2008 am ... (vezi toată discuția)
Permis eliberat de autoritatile spaniole suspendat radu197837 radu197837 buna seara va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema,,sunt rezident in spania si am luat permisul de conducere acolo in madrid mam intors acasa acum ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)