avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis eliberat de autoritatile spaniole suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis eliberat de autoritatile spaniole suspendat

buna seara va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema,,sunt rezident in spania si am luat permisul de conducere acolo in madrid mam intors acasa acum cateva luni cu gandul de a nu mai pleca, mia fost suspendat permisul lin luna iunie pe o perioada de 30 de zile cu dovada sa pot conduce 15 zile astazi 23 iulie a primit o scrisoare acasa precum ca permisul a fost trimis la igpr directia rutiere de ipj bacau pentru a fi trimis autoritatilor emitente,,suapendarea expira pe 4 august 2015 intrebarea mea este as putea sa sun sau sa fac o cerere sau nu stiu cum sa fac ca permisul sa nu fie trimis in spania madrid va dati seama ca ar fi o cheltuiala pt mine sa merg la madrid daca mam hotarat sa raman acasa doamna agent care mia suspendat permisul nu ma instiintat desore aceasta situatie mia spus ca o sa fie la bacau eu sunt di onesti si permisul mia fost suspendat in onesti nu stiu cum as putea proceda va rog sa ma ajutati multumesc anticipat
Nu cred ca ii puteti convinge sa nu va expedieze permisul in Spania cat timp ei au o regula scrisa (permisul este trimis autoritatilor emitente) careia d-voastra incercati sa-i opuneti logica disconfortului major cauzat de deplasarea pana in Spania pentru ridicarea permisului. Basca bucuria specifica bugetarului roman de la cel marunt la cel mare de a pune pe drumuri degeaba cate un contribuabil, asa, ca sa se invete minte data viitoare, sa se teama si sa-l respecte.
Ce puteti face? Sa le trimiteti o scrisoare cu confirmare de primire si continut declarat in care sa solicitati sa nu va trmita permisul in Spania cu motivarea ca sunteti cetatean roman si nu mai locuiti acolo. Poate se gaseste vreunul sa se gandeasca la consecinte. Mira-m-as!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat in germania nicusor1 nicusor1 mi sa retinut permisul de conducere pe teritoriul german pentru 15 zile.vreau sa stiu daca apare in Romania ca il am suspendat? (vezi toată discuția)
Recuperare permis conducere andreeaprisecariu andreeaprisecariu Buna ziua! Apelez la dumneavoatra pentru un raspuns concret in legatura cu un permis de conducere. Prietenului meu i.a fost suspendat in Romania.Nu l-a ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere retinut pentru viteza Olteanu Mirel Olteanu Mirel pe 2 august mia fost retinut permisul de conducere in Norvegia pentru depasirea limitei de viteza mi sa spus ca va fi suspendat pe termen de 3 luni, au trecut ... (vezi toată discuția)