Buna ziua!
Apelez la dumneavoatra pentru un raspuns concret in legatura cu un permis de conducere.
Prietenului meu i.a fost suspendat in Romania.Nu l-a predat si am plecat in Anglia.In decembrie 2015 expira perioada de suspendare si prietenul meu a vrut sa schimbe permisul de Ro cu unul englezesc.Am trims actele si cei din Uk cand au verificat permisul le aparea ca fiind suspendat cu toate ca acesta fusese scos din baza de date din Ro.Acestia au trimis permisul in RO.Au trecut mai bine de 6luni si am fost la politie pentru a ma interesa daca a ajuns permisul si acesta nu eate nicaieri. Mentionez ca cei din Uk nu ne-au dat detalii in legatura cu adresa la care au trimis permisul. Ce este de facut, la ce porti sa bat sa recuperez permisul?:sorry::((:(
A fost scos din baza de date in sensul ca nu mai apare ca fiind suspendat. imi cer scuze ca nu m.am exprimat corect.Voi incerca si la IGPR. Am fost la SRPCIV si a verificat doamna de acolo pe baza CNP-ului si nu este la ei. Va multumesc pt minutele acordate
Nu inteleg exprimarea "permisul a fost scos din baza de date". De acord cu cyan: daca prietenul Dumneavoastra nu l-a predat, suspendarea permisului ramane valabila.
Pe de alta parte, Dumneavoastra va da Politia datele fara imputernicire?
Permis suspendat
Ionuțda
Vreau si eu sa stiu ce pot sa pățesc daca am permisul suspendat pe motiv ca l-am pierdut si era de UK.....polițistul mi-a dat o dovada precum nu am dreptul ... (vezi toată discuția)