avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Vreau si eu sa stiu ce pot sa pățesc daca am permisul suspendat pe motiv ca l-am pierdut si era de UK.....polițistul mi-a dat o dovada precum nu am dreptul de a circula pana ce nu verifica ei ...multumesc
Cel mai recent răspuns: rupa , utilizator 23:36, 27 Martie 2018
da , trebuie sa verifice , iar dv. daca doriti , aveti posibilitatea sa-l preschimbati in permis RO ( intrati pe siteul DRPCIV , accesati " permise " si o sa va lamuriti sigur )
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
rupa, utilizator
Am depus dosarul.....dar vreau sa stiu ce pot sa pățesc daca conduc in continuare

rupa a scris:

da , trebuie sa verifice , iar dv. daca doriti , aveti posibilitatea sa-l preschimbati in permis RO ( intrati pe siteul DRPCIV , accesati " permise " si o sa va lamuriti sigur )

fara dovada nu aveti voie sa conduceti , se constitue infractiune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice/ permis din alta tara alxalecsandru alxalecsandru Pe scurt, sunt in proces pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice care se va finaliza probabil cu permis anulat si pedeapsa cu suspendare. Am si ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis anulat Dan121212 Dan121212 Buna ziua. Am o întrebare la care nu ii prea găsesc raspuns. In urma cu 2 ani am produs un accident sub influența alcoolului. Permisul de conducere mia fost ... (vezi toată discuția)
Incompetenta angajat mai Mugurel78 Mugurel78 Va rog sa ma indrumati unde as putea sa fac o plangere impotriva unui angajat MAI in legatura cu urmatoarea problema. Am lucrat ca sofer in UK unde a trebuit ... (vezi toată discuția)