avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la somaj

Pot beneficia de somaj daca am incetat voluntar relatiile de munca.Sa presupunem ca dupa o luna ma angajej din nou pot beneficia de ajutor de somaj incadrindu-ma in cele 12 luni de cotizatie in ultimile 24 de luni.
Cel mai recent răspuns: StanaMihai , utilizator 22:49, 8 Decembrie 2014
Daca va angajati din nou iar acolo sunteti concediat, chiar si dupa o luna, si articolul din lege va da dreptul la indemnizatia de somaj, cu vechimea de la celalalt loc de munca puteti beneficia de aceasta.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare somaj nic7 nic7 Bun gasit.Fiti amabili si lamuriti-ma intr-o problema.Am lucrat in perioada 15.08.2009-13.07.2010 la o societate si mi s-a incheiat C.I.M. cu art 65 alin1 si ... (vezi toată discuția)
Somaj continuitate lilyanne lilyanne Sotul meu a lucrat timp de 3 ani fara intrerupere iar apoi a intrat in somaj pentru maxi 9 luni(a mai avut vechime). A incetat somajul pentru a se angaja ... (vezi toată discuția)
Despre desfacerea contractului de munca Roxa37 Roxa37 Buna ziua, am mare nevoie de un sfat si va rog sa ma ajutati. As fi beneficiat de indemnizatia de somaj pana in ianuarie 2011, dar pe 13 sept 2010 m-am angajat ... (vezi toată discuția)