avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Suspendare firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Suspendare firma

Vecina mea are un butic in com. Postavari Jud. Ilfov si vre sa il suspende pe 3 ani. Ce trebuie sa faca pt. suspendare? Unde trebuie sa mearga ca sa rezolve situatia. Va multumesc anticipat pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 10:03, 9 Decembrie 2014
Suspendarea activitatii firmei se face la Registrul Comertului.Daca doreste sa obtina regim derogatoriu pentru a nu mai depune anumite declaratii,dupa definitivarea formalitatilor de la Reg.Com.la Anaf se adreseaza cu o cerere pentru obtinerea regimului derogatoriu.Conditia obligatorie pentru aprobare este sa aiba toate contributiile platite.In caz contrar,pe perioada suspendarii va depune toate declaratiile din vectorul fiscal pe zero.
suspendarea o face la registrul comertului. daca firma este platitoare de tva e posibil sa aibe tva de ajustat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate si inchidere societate LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza cu o societatea care urmeaza a se inchide datorita reducerii activitatii? Societatea a avut angajati pana ... (vezi toată discuția)
S.r.l. fara activitate mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana Buna seara!Am deschis un srl care imi va fi necesar anul viitor pt o activitate de comerciala.Daca nu am nici o activitate pana la anul sunt obligata sa depun ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva! este obligatoiru depunera bilantului pe anul 2009/2010 Zsolt1981B Zsolt1981B Buna! Am o firma inactiva de la infiintare (2006). Am avut o cunostinta contabila, care se ocupa pana 2011 de depunera formularilor 100 si 300 (platitor ... (vezi toată discuția)