avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Data ultimei zi a indemnizatiei de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Data ultimei zi a indemnizatiei de somaj

Daca pe talonul de somaj scrie ca data suspendarii indemnizatiei de somaj este 18 decembrie , este considerata ca ultima zi de plata a somajului sau prima zi cand nu mai este indemnizatie? Trebuie sa inchei contract de asigurari sociale ca sa imi continui stagiu de cotizare si trebuie sa stiu exact. Cei de la agentia locala a fortelor de munca mi-a pus stampila pe talonul de somaj cu ultima viza data de 18 decembrie. Deci aceasta este ultima mea zi de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:34, 9 Decembrie 2014
Data de 18 dec. 2014 este data suspendari platii indemnizatiei de somaj.
Cred ca ultima zi de plata este data de 17 dec., daca cu data de 18 dec. este suspendata plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu medical de sarcina si lauzie gretuta gretuta buna ziua, am intrat in somaj anul trecut in iulie. pe perioada somajului am ramas insarcinata. dupa nastere a fost suspendat somajul pentru cele 126 zile de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? manowar1979 manowar1979 Buna ziua! Am nevoie de o informatie de la dvs deoarece agentia judeteana de care apartin, adica Targu Neamt, nu m-a lamurit...pana pe data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe durata ccc mihaela2014 mihaela2014 Buna ziua, Am si eu o intrebare, am avut cim pe durata determ din noiemb 2012 ult act aditional fiind pana la 1 sept 2014, nu au dorit sa mi prelung ... (vezi toată discuția)