avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, parasire de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, parasire de domiciliu

Buna ziua!Acum 6 luni am parasit domiciliu conjugal din cauza sotului ptr batai,certuri,jigniri,etc.
acun 2 sap ma dat in judecata pentru parasirea domiciliului si parasirea copiilor,mentionez ca am 2 copii minori 12-16 ani.
cum pot sa ma apar de aceste acuzati...tinand cont ca toti martori care ii am nu vor sa ma sustina din motive familiare...va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 10:40, 11 Decembrie 2014
Doamna, depuneti intampinare, aveti dreptul sa va aparati, fie chiar si doar spunand ca nu e adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort haruna haruna Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)
Divorț și custodie copil Szabo edith Szabo edith As dori sa mă informați Cum ar trebui sa procedez pentru a divorța și a obține custodia copilului de un barbat care are grave probleme cu alcoolul. ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters139145 ContSters139145 Va rog sa-mi spuneti cum pot parasi domiciliul conjugal in situatia in care sunt casatorita, am 2 copii, de 8, respectiv 13 ani si doresc sa nu mai ... (vezi toată discuția)