avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate cumpara un apartament cu datorii la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate cumpara un apartament cu datorii la Fisc/Administratie Financiara

Cum asa putea sa cumpar un apartament al carui proprietar are datorii la Administratia Financiara sau la Fisc (mai exact, din cate am inteles niste impozite pe masini neplatite, de vreo 2-3 ani). Nu vreau sa fac antecontract, ca e posibil sa nu mai vrea sa vanda si apoi sa nu imi restituie banii drept avans. Daca il dau in judecatat va dura foarte mult procesul. Asa ca as vrea sa ii cumpar apartamentul cu tot cu datorii, este posibil asa ceva? Stiu ca la Asociatia de Proprietari se poate.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cumparare locuinta; vanzatorul are de achitat sulta clau_dia_t clau_dia_t Am dori sa cumparam un apartament, dar vanzatorul M. E. ne-a spus ca are urmatoarele probleme: - M.E. a locuit cu parintii si a avut grija de acestia, ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare apartament = nefinalizat din cauza vanzatorilor manoliu manoliu Buna ziua, Supun atentiei dvs. urmatoarea speta: In data de 12.04.2011 am semnat un antecontract pentru cumpararea unui apartament in valoare de 60000 euro ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil pendre pendre Vreau sa cumpar o casa actualul proprietar are datorii la curent la apa si impozit + amenzii. Pot sa cumpar casa la notar si cu datorii? (vezi toată discuția)