avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua.Sunt o mamica care in 3 luni se intoarce la servici mai exact in martie (mi se termina cei 2 ani de crestere copil).Am o problema deoarece sunt iar insarcinata si trebuie sa nasc in luna iulie si o sa am lucrate doar 4 luni(martie/aprilie/mai/iunie) si nu stiu daca o sa mai pot beneficia iar de concediu.Cum se procedeaza in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:58, 9 Decembrie 2014
1. In cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) intra si perioada in care ati fost in CCC1.

2. Asadar veti putea beneficia de CCC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil rox_ann07 rox_ann07 sunt in crestere copil din iunie 2011 si as mai avea de luat indemnizatie pana in iunie. Acum sunt insarcinata in 2 luni si as vrea sa stiu daca in acest caz ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru al doilea copil!! Corina271 Corina271 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute Sotul este in concediu crestere copil si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind al doilea copil Uana Uana Buna ziua. As dori sa stiu care mai este legislatia privind indemnizatia de crestere pentru al doilea copil. Eu am nascut in martie 2010 si sunt in concediu de ... (vezi toată discuția)